6778.90000 kuchynská váha ETA

Kód: 41005643
23,99 € 19,99 € bez DPH
Skladom (5 KS)
Môžeme doručiť do:
3.4.2024
Možnosti doručenia
ETA 6778.90000 kuchynská váha

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 100 € máte u nás dopravu zadarmo.
Overený obchod
Overený obchod
Viac ako 10 000 zákazníkov nás odporúča.
Spokojnosť
Spokojnosť
Spokojný zákazník je náš prvoradý cieľ.
Všetko skladom
Všetko skladom
Viac ako 50 000 produktov skladom pre rýchle doručenie.

Podrobný popis

Digitálna kuchynská váha je kompletne v elegantnom nerezovom prevedení. Má praktickú nerezovú misu, ktorá má objem dva litre. Vďaka tomu, že je hygienická a ľahko umývateľná, je jej údržba hračka. Váhu meraných surovín pohotovo zobrazí veľký digitálny LCD displej, ktorý má biele podsvietenie. Funkcia TARE umožňuje pri vážení pohodlne odpočítať hmotnosť nádoby alebo suroviny maximálne ľahko dovažovať.
Elegantný doplnok kuchyne
Elegantný doplnok kuchyne
Digitálna kuchynská váha sa môže pochváliť elegantným prevedením v nereze. Má veľkú dvojlitrovú misu a štedrú kapacitu piatich kilogramov s presnosťou na jeden gram.
Intuitívne ovládanie
Intuitívne ovládanie
Aktuálna váha sa zobrazuje na priestrannom digitálnom LCD displeji, ktorý má biele podsvietenie. Medzi librami a gramami možno jednoducho prepínať. Rovnako ľahko možno zapnúť funkciu TARE, ktorá poslúži pri dovažovaní surovín alebo ak budete potrebovať odpočítať hmotnosť nádoby.
Jednoduchá údržba
Jednoduchá údržba
Váha je hygienická a jednoducho umývateľná. Vďaka tomu je údržba hračka a vy sa môžete sústrediť na vymýšľanie zaujímavých receptov.
Energia v batériách
Energia v batériách
Váhu napája dvojica AAA batérií. Automaticky sa vypne po dvoch minútach nečinnosti, aby zbytočne neplytvala dostupnou energiou. Ak by napriek tomu dochádzala batéria, indikátor vás včas upozorní.
Kuchynská váha, rozsah merania do 5 kg , ROZLÍŠENIE: 1 g , nerezové prevedenie , odnímateľná nerezová misa s objemom 2 l , LCD displej s bielym podsvietením znakov , Protišmykové nožičky , meranie v jednotkách g: kg / lb: oz / ml: voda / ml: mlieko / fl'oz: voda / fl'oz: mlieko , postupné dovažovanie funkcií TARE , indikátor preťaženia, indikátor slabej batérie , váha sa po 2 min. nečinnosti sama vypne , dotykové ovládanie , napájanie váhy: 2 x AAA batérie (súčasťou balenia) , FARBA: nerez

Dodatočné parametre

Kategória: S miskou
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.8 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: